Skånsk Elitbygg

Skåne län

Information

600218-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Skånsk Elitbygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånsk Elitbygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Skånsk Elitbygg finns i.

Skånsk Elitbygg har varit registrerat sedan 1999-05-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånsk Elitbygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Skånsk Elitbygg är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för Skånsk Elitbygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skånsk Elitbygg så kan ni göra det på telefon genom 070-7976099 eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen. Nybyggnad av småhus samt om och tillbyggnad.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånsk Elitbygg och det är Johnsson, John Magnus som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,