A Table Europe

Skåne län

Information

600520-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A Table Europe. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A Table Europe är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som A Table Europe finns i.

A Table Europe har varit registrerat sedan 2008-11-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-11-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för A Table Europe så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-11-20.

A Table Europe är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för A Table Europe är följande:

Vill ni komma i kontakt med A Table Europe så kan ni göra det på telefon genom 070-5554190 eller genom brev på följande adress:

Bolaget importerar och säljer möbler för restauranger och caféer via agenter, e-handel samt direkt försäljning i Norden.

Det finns olika personer som har en koppling med A Table Europe och det är Henningsson, Sven Bonde som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,