L M Brorsson consulting

Skåne län

Information

600907-XXXX är organisationsnummer för företaget L M Brorsson consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L M Brorsson consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som L M Brorsson consulting finns i.

L M Brorsson consulting har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L M Brorsson consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

L M Brorsson consulting är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för L M Brorsson consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med L M Brorsson consulting så kan ni göra det på telefon genom 0411-46270 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet och näringsverksamhet inom teknik och mediabranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med L M Brorsson consulting och det är Brorsson, Lars Martin som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,