Roger Nilsson gargelogDans

Skåne län

Information

601003-XXXX är organisationsnummer för företaget Roger Nilsson gargelogDans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roger Nilsson gargelogDans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Roger Nilsson gargelogDans finns i.

Roger Nilsson gargelogDans har varit registrerat sedan 1987-07-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Roger Nilsson gargelogDans så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Roger Nilsson gargelogDans är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Roger Nilsson gargelogDans är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roger Nilsson gargelogDans så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurang dans och show, gatukök- och caférörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Roger Nilsson gargelogDans och det är Nilsson, Berth Roger Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,