TRUTECH

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Enskild firma som heter TRUTECH. Det finns flera verksamheter som liknar TRUTECH i Skåne län. Lund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

TRUTECH är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-03-30 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2006-03-30 så har TRUTECH varit registrerat och sedan 2006-04-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är TRUTECH och det finns fler verksamheter som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med TRUTECH så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med TRUTECH så kan ni göra det på 046-55068.

Byggbranschen med inriktning på stråtak, lägga vass och halmtak, resa korsvirkeshus, hållfasthetsberäkningar, renoveringar. Konsult maskiningenjör med allt inom maskinkonstruktioner såsom konstruktion, nykonstruktion eller förbättringar, utveckling (framtagande av nya maskiner) och projekt (allt från idé till färdig produkt) främst inom livsmedelsbranschen såsom paketeringsmaskiner och maskiner för tillverkning av sugrör, inom fordonsbranschen såsom hjultvättar för däckverkstäder och torkutrustning till billackerare. Service underhåll för personbil och mc.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Trulsson, Paul Erik som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

TRUTECH har 610310-XXXX som sitt organisationsnummer.