Stefan Karlstedt Konsult

Skåne län

Information

620903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Stefan Karlstedt Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefan Karlstedt Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Stefan Karlstedt Konsult finns i.

Stefan Karlstedt Konsult har varit registrerat sedan 2001-12-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefan Karlstedt Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-26.

Stefan Karlstedt Konsult är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för Stefan Karlstedt Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefan Karlstedt Konsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom IT-branschen såsom systemering och programmering inom databranschen samt installation och underhåll av datanätverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefan Karlstedt Konsult och det är Karlstedt, Lars Olof Stefan som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,