Hälsovägvisaren i Lund

Skåne län

Information

Hälsovägvisaren i Lund hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Hälsovägvisaren i Lund finns. I Lund så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Hälsovägvisaren i Lund tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hälsovägvisaren i Lund har haft sedan 2007-06-28. Hälsovägvisaren i Lund har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hälsovägvisaren i Lund så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-125170.

Lund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Hälsovägvisaren i Lund har idag 621015-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hälsovägvisaren i Lund

Vägledning i hälsofrågor Att ge människor kostrådgivning för att stärka sin hälsa. Olika funktionstester, som t ex håranalys, för att ta reda på individuella behov och vad för kosttillskott som kan stärka hälsan. Sälja kosttillskott.

I Hälsovägvisaren i Lund så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfman, Annette Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .