Ingemar Carlsson Teknik

Skåne län

Information

630515-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingemar Carlsson Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingemar Carlsson Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Ingemar Carlsson Teknik finns i.

Ingemar Carlsson Teknik har varit registrerat sedan 1998-06-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingemar Carlsson Teknik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ingemar Carlsson Teknik är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Ingemar Carlsson Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingemar Carlsson Teknik så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Teknik och data såsom data IT-tjänster bla med anknytning till kemi- eller läkemedelsbranschen. Internet intranet-programmering samt försäljning av varor och kringutrustning kopplat till dessa tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingemar Carlsson Teknik och det är Carlsson, Nils Ingemar som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,