Aperte trädgårdstjänst och bildkonst

Skåne län

Information

Aperte trädgårdstjänst och bildkonst är ett av många verksamheter som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Aperte trädgårdstjänst och bildkonst finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aperte trädgårdstjänst och bildkonst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-02-03.

Aperte trädgårdstjänst och bildkonst som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-02-21. Men sedan 2005-02-03 så har Aperte trädgårdstjänst och bildkonst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aperte trädgårdstjänst och bildkonst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-122445.

Lund arbetar för att verksamheter som Aperte trädgårdstjänst och bildkonst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Aperte trädgårdstjänst och bildkonst. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Trädgårdsskötsel och anläggning. Konstruktion, tillverkning och försäljning av trädgårdsprodukter. Bildkonst, fotografering, inramning och försäljning.

Firmatecknare för Aperte trädgårdstjänst och bildkonst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aperte trädgårdstjänst och bildkonst och det är följande personer, Johansson, Frank Stefan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Aperte trädgårdstjänst och bildkonst är 640606-XXXX.