Minas Grönsaker

Skåne län

Information

641021-XXXX är organisationsnummer för företaget Minas Grönsaker. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Minas Grönsaker är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Minas Grönsaker finns i.

Minas Grönsaker har varit registrerat sedan 1996-06-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Minas Grönsaker så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Minas Grönsaker är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Minas Grönsaker är följande:

Vill ni komma i kontakt med Minas Grönsaker så kan ni göra det på telefon genom 046-151246 eller genom brev på följande adress:

Handel med grönsaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Minas Grönsaker och det är Vasiljevic, Blagoje som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,