Beancounter Consulting

Skåne län

Information

Beancounter Consulting är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Beancounter Consulting finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Beancounter Consulting är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-12-11.

Beancounter Consulting som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-09-25. Men sedan 1996-01-01 så har Beancounter Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Beancounter Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Lund arbetar för att bolag som Beancounter Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Beancounter Consulting. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsultverksamhet inom management och ekonomi. hushållsnära tjänster avseende städning, vård av kläder, matlagning, barn-passning, -lämning & -hämtning. import och försäljning av varor från asien avseende konsumentartiklar såsom: - design- och inredningsdetaljer för hus och hem i trä, metall och plast. - souvenirartiklar i trä, metall och plast.

Firmatecknare för Beancounter Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Beancounter Consulting och det är följande personer, Persson, Lars-Göran som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Beancounter Consulting är 641116-XXXX.