Annas trädgårdstjänst

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Annas trädgårdstjänst är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Annas trädgårdstjänst är ett av dem. Statusen för Annas trädgårdstjänst är att Bolaget är aktivt.

Annas trädgårdstjänst är ett Enskild firma och skapades 2008-03-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Annas trädgårdstjänst ska trivas.

Annas trädgårdstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-27. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trädgårdstjänster till privatträdgårdar såsom klippa häck, buskar, träd och gräs.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annas trädgårdstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-27.

Idag är Annas trädgårdstjänst och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Annas trädgårdstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4818736.

.

De som är på något sätt har med Annas trädgårdstjänst är Hagström Jakobsson, Anna Maria som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annas trädgårdstjänst har 660521-XXXX som sitt organisationsnummer.