Hundtrimmeriet i Lund

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Hundtrimmeriet i Lund är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Hundtrimmeriet i Lund är ett av dem. Statusen för Hundtrimmeriet i Lund är att Bolaget är aktivt.

Hundtrimmeriet i Lund är ett Enskild firma och skapades 1992-06-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Hundtrimmeriet i Lund ska trivas.

Hundtrimmeriet i Lund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hund och katt trim samt handel med zoologiska artiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hundtrimmeriet i Lund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Hundtrimmeriet i Lund och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Hundtrimmeriet i Lund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-144067.

.

De som är på något sätt har med Hundtrimmeriet i Lund är Berglund, Louise Charlott som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hundtrimmeriet i Lund har 670921-XXXX som sitt organisationsnummer.