Arkdoria

Skåne län

Information

Arkdoria är ett av många bolag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Arkdoria finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arkdoria är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-02.

Arkdoria som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-17. Men sedan 2006-02-02 så har Arkdoria varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arkdoria så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-55061.

Lund arbetar för att bolag som Arkdoria ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arkdoria. Det finns flera bolag i Skåne län.

Import och försäljning av massiva trägolv, stengolv och tillbehör. Även försäljning av egendesignade möbler och andra inredningsdetaljer. Dessutom tjänster inom arkitektur och design t ex ritning av byggnader, golv, möbler, inredningar samt grafik kopplad till allt detta.

Firmatecknare för Arkdoria är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arkdoria och det är följande personer, Sterner, Dora som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Arkdoria är 671007-XXXX.