ALGOFYS Kristina Nietsche

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och ALGOFYS Kristina Nietsche är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och ALGOFYS Kristina Nietsche är ett av dem. Statusen för ALGOFYS Kristina Nietsche är att Bolaget är aktivt.

ALGOFYS Kristina Nietsche är ett Enskild firma och skapades 1997-11-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som ALGOFYS Kristina Nietsche ska trivas.

ALGOFYS Kristina Nietsche är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom sjukgymnastik och rehabilitering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ALGOFYS Kristina Nietsche är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är ALGOFYS Kristina Nietsche och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med ALGOFYS Kristina Nietsche så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-120517.

.

De som är på något sätt har med ALGOFYS Kristina Nietsche är Nitsche, Maria Kristina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ALGOFYS Kristina Nietsche har 671123-XXXX som sitt organisationsnummer.