Christer Persson Lund

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Christer Persson Lund är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Christer Persson Lund är ett av dem. Statusen för Christer Persson Lund är att Bolaget är aktivt.

Christer Persson Lund är ett Enskild firma och skapades 1998-03-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Christer Persson Lund ska trivas.

Christer Persson Lund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Butiksförsäljning av second-hand kläder importerat från holland och USA modeinriktning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christer Persson Lund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Christer Persson Lund och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Christer Persson Lund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-144830.

.

De som är på något sätt har med Christer Persson Lund är Persson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Christer Persson Lund har 671125-XXXX som sitt organisationsnummer.