ZT.Express Service

Skåne län

Information

ZT.Express Service hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där ZT.Express Service finns. I Lund så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. ZT.Express Service tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket ZT.Express Service har haft sedan 2002-10-17. ZT.Express Service har funnits sedan och 2002-10-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ZT.Express Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-307466.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

ZT.Express Service har idag 680627-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ZT.Express Service

Elektronisk (handel) marknadsplats för förmedling av företags och privata annonser, samt förmedling av företagsreklam i marknadsföringssyfte. Tjänsteföretag med inriktning mot städ-, flytt- samt transportservice. Bageri och cafeteria.

I ZT.Express Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Toth, Zoltan Gyula som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .