Audio-Video Kompaniet i Höör

Skåne län

Information

Audio-Video Kompaniet i Höör hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Audio-Video Kompaniet i Höör finns. I Lund så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Audio-Video Kompaniet i Höör tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Audio-Video Kompaniet i Höör har haft sedan 2001-05-23. Audio-Video Kompaniet i Höör har funnits sedan och 2001-05-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Audio-Video Kompaniet i Höör så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Audio-Video Kompaniet i Höör har idag 690522-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Audio-Video Kompaniet i Höör

Handel, service och installation av hemelektronik, maskiner, el- , vvs- och byggnadsmaterial. Maskin- & Snickeriverkstad.

I Audio-Video Kompaniet i Höör så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ulf Arne Magnus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .