Ekonomiska föreningen PLÅSTRET

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Ekonomisk förening som heter Ekonomiska föreningen PLÅSTRET. Det finns flera företag som liknar Ekonomiska föreningen PLÅSTRET i Skåne län. Lund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ekonomiska föreningen PLÅSTRET är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-11-19 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-11-07 så har Ekonomiska föreningen PLÅSTRET varit registrerat. Idag är Ekonomiska föreningen PLÅSTRET och det finns fler företag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Ekonomiska föreningen PLÅSTRET så kan man gör det genom att posta ett brev till Banvaktsg. 2 B, 222 37, Lund. Vi ni istället prata med Ekonomiska föreningen PLÅSTRET så kan ni göra det på 046-151960.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom drivandet av förskola i Lund för små barn. Föreningens syfte är att driva förskola i s.k. föräldrakooperativ form. Verksamheten skall knytas till den kommunala barnomsorgs- planen. Stor vikt skall läggas vid barnens bästa. Den pegagogiska formen bestäms i samråd mellan föräldrar och anställd personal.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Nils Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Nils Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britt Annelie som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Fredric Gert Christer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Emma Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotvon Schantz, Laura Ila som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Jesper Olof som är född 1971 och har titeln Suppleant, Loeskow, Leif Magnus som är född 1974 och har titeln SuppleantTroije Mellberg, Marie Charlotte som är född 1971 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Andersson, Nils Fredrik .

Ekonomiska föreningen PLÅSTRET har 716438-9152 som sitt organisationsnummer.