Föräldrakooperativet Kossan Ek för

Skåne län

Information

716438-9160 är organisationsnummer för bolaget Föräldrakooperativet Kossan Ek för. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Föräldrakooperativet Kossan Ek för är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Lund som är den kommunen som Föräldrakooperativet Kossan Ek för finns i.

Föräldrakooperativet Kossan Ek för har varit registrerat sedan 1988-11-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Föräldrakooperativet Kossan Ek för så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Föräldrakooperativet Kossan Ek för är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Föräldrakooperativet Kossan Ek för är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Broberg, Carl Ludvig -Brunsson, Lars Johan Gustav -Lindroth, Hans Robert

Vill ni komma i kontakt med Föräldrakooperativet Kossan Ek för så kan ni göra det på telefon genom 046-189036 eller genom brev på följande adress:
Lavendelv. 11, 227 38, Lund

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn.

Det finns olika personer som har en koppling med Föräldrakooperativet Kossan Ek för och det är Broberg, Carl Ludvig som är född 1974 och har titeln Extern firmatecknare, Allström, Thord Björn Erik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunsson, Lars Johan Gustav som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anders Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Linda Jenny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Weberup, Helena Elisabeth som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamotYusuf, James Ibrahim som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafson Faegersten, Fanni Sofia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson Sahlin, Karolin Helén som är född 1971 och har titeln SuppleantLindroth, Hans Robert som är född 1971 och har titeln SuppleantLindroth, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorJohnsson, Lotta Katarina som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor