Förskolan Lasseliten ek för

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn. Föreningen skall verka för en kvalitativ och stimulerande barngruppverksamhet och förskolemiljö för att tillgodose barnens behov av trygghet och varaktiga relationer. Föreningen har också till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Förskolan Lasseliten ek för vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Lund så är Förskolan Lasseliten ek för ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1990-04-30 så skapades Förskolan Lasseliten ek för och företaget är har ej F-skattsedel.

716439-0739 är organisationsnummret för företaget som finns i Lund.

Just nu är Förskolan Lasseliten ek för och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Förskolan Lasseliten ek för så går det att nå dem via telefon på 046-132798 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Förskolan Lasseliten ek för är Frydén, Matilda Louise som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lodén Nilsson, Eva Kristina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Johan Claés som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Testad, Per Anders Jakob som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Thell, Anna Ulrika som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Leo Martin Roland som är född 1965 och har titeln Suppleant.