CF Radio Systems

Skåne län

Information

721127-XXXX är organisationsnummer för bolaget CF Radio Systems. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CF Radio Systems är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som CF Radio Systems finns i.

CF Radio Systems har varit registrerat sedan 2003-04-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för CF Radio Systems så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

CF Radio Systems är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för CF Radio Systems är följande:

Vill ni komma i kontakt med CF Radio Systems så kan ni göra det på telefon genom 070-8422556 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet. Stöd vid utveckling av innovationer baserade på datatransmission över radio. Rådgivning för val av system med avseende på räckvidd, överföringskapacitet, strömförbrukning, felprestanda och säkerhet. Forskning coh utveckling av algoritmer för trådlös transmission. Utbildning i design för radiomodem och transmissionsprotokoll, specifika standarder och säkerhetsaspekter för trådlösa system. Utveckling av IP-baserade tjänster för trådlös kommunikation.

Det finns olika personer som har en koppling med CF Radio Systems och det är Leandersson, Carl Fredrik Håkan som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,