Exact Learning Scandinavia

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Exact Learning Scandinavia är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Exact Learning Scandinavia är ett av dem. Statusen för Exact Learning Scandinavia är att Bolaget är aktivt.

Exact Learning Scandinavia är ett Enskild firma och skapades 2004-07-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Exact Learning Scandinavia ska trivas.

I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Distributör av programvara för utbildning i skandinavien. produkten och programvaran tillverkas av ett italienskt företag. kopplat till produkten kommer även ett antal näraliggande tjänster att erbjudas. i första handt tjänster såsom t ex konsulttjänster, produktutbildning, support och tekniska anpassningar av programvaran.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Exact Learning Scandinavia inte är momsregistrerat.

Idag är Exact Learning Scandinavia och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Exact Learning Scandinavia så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3700149.

.

De som är på något sätt har med Exact Learning Scandinavia är Badersten, Per Ola Lennart som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Exact Learning Scandinavia har 730612-XXXX som sitt organisationsnummer.