Förebilder - Feldmann Consulting

Skåne län

Information

Förebilder - Feldmann Consulting är en verksamhet som finns i Lund. I Förebilder - Feldmann Consulting finns det lite olika personer som är förknippade och det är Feldmann Olofsson, Åsa Stéfanie som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Förebilder - Feldmann Consulting så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Förebilder - Feldmann Consulting på telefon .

Projektledning, och konsultation inom CSR-området (corporate social responsibility företagens sociala ansvarstagande.) Hållbar utveckling.

Idag är Förebilder - Feldmann Consulting av bolagstypen Enskild firma.

Förebilder - Feldmann Consulting är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Förebilder - Feldmann Consulting innehar ej F-skattsedel och Förebilder - Feldmann Consulting är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Förebilder - Feldmann Consulting så är det följande:

Förebilder - Feldmann Consulting har 740428-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.