Bostadsrättsföreningen Gillesgården

Skåne län

Information

745000-0448 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Gillesgården. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Gillesgården är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Lund som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Gillesgården finns i.

Bostadsrättsföreningen Gillesgården har varit registrerat sedan 1956-02-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Gillesgården så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-31.

Bostadsrättsföreningen Gillesgården är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Gillesgården är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ekblad, Lena Anna-Karin Olofsdotter -Hammar, Olof Christian Gilius -Rempe, Johan Olof Samuel

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gillesgården så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
¤JÄRNÅKRAVÄGEN ¤5 ¤, 222 25, Lund¤lund

Föreningen har till ändamål att upplåta bostäder åt sina medlemmar med nyttjanderätt för obegränsad tid. anderätt för obegränsad tid. Medlems rätt i föreningen benämns bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt benämns bostadsrättshavare.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Gillesgården och det är Edvinsson, Rolf-Inge Kennhet som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Lena Anna-Karin Olofsdotter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Gumaelius, Herman Ernst Erik som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Olof Christian Gilius som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Rempe, Johan Olof Samuel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Besseling, Renée Catharina Afra M som är född 1948 och har titeln SuppleantHåkansson, Siv Karin Anneli som är född 1956 och har titeln Suppleant,