Bostadsföreningen Lindegården u p a

Skåne län

Information

Bostadsförening finns det flera av i Lund och Bostadsföreningen Lindegården u p a är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bostadsföreningen Lindegården u p a är ett av dem. Statusen för Bostadsföreningen Lindegården u p a är att Bolaget är aktivt.

Bostadsföreningen Lindegården u p a är ett Bostadsförening och skapades 1930-02-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Bostadsföreningen Lindegården u p a ska trivas.

I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Att äga och förvalta fastigheten Ugglan 15, S. Esplanaden i Lund, samt att upplåta nyttjanderätt på obegränsad tid till bostad åt sina medlemmar samt idka annan därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsföreningen Lindegården u p a inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsföreningen Lindegården u p a och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Bostadsföreningen Lindegården u p a så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2111709.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsföreningen Lindegården u p a är Aksell, Björn Gustaf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sätmark, Hans Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Walter, Hans Christian som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensen Nugues, Ann Charlotte som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hemborg, Thord Martin som är född 1973 och har titeln Suppleant, .

Bostadsföreningen Lindegården u p a har 745000-0562 som sitt organisationsnummer.