Bostadsrättsföreningen Rapphönan

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Rapphönan är ett företag som finns i Lund. I Bostadsrättsföreningen Rapphönan finns det lite olika personer som är förknippade och det är Anderson, Daniel Mattias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Lars Göran som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Gunnel Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson Hallbäck, Bibbi Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Hanna-Leena Marjatta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Alshibiby, Nawras som är född 1981 och har titeln SuppleantWidell, Karl Ivan som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bratt, Ann Kristina som är född 1947 och har titeln Revisor, Arwidsson, Anna Sofia Larsdotter som är född 1980 och har titeln Revisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Rapphönan så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Rapphönan på telefon 046-158150.

Att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Lund åt föreningens medlemmar upplåta bostäder under nyttjande- rätt för obegränsad tid.

Idag är Bostadsrättsföreningen Rapphönan av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Rapphönan är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Rapphönan innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Rapphönan är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Rapphönan så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Rapphönan har 745000-1305 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.