Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att förvalta egendomen Kvarnbrodda 2:1 Veberöd och där dels be- driva skogsbruk, dels utarrendera betesmark och dels bereda medlemmarna tillfälle till golfspel och andra fritidsaktiviteter samt att för detta ändamål anlägga en golfbana och andra fritidsanordningar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Lund så är Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1971-04-15 så skapades Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening har haft det sedan 1994-01-01.

Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

745000-4176 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lund.

Just nu är Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 046-122660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Queckfeldt, Per-Johan Elis Folke S

Följande personer är på något sätt aktiva inom Romeleåsens Golfklubb ekonomisk förening är Albrektsson, Lars-Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöv, Åsa Susanne Charlott som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Jan Erik Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Lars Åke Jörgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karl Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Queckfeldt, Per-Johan Elis Folke S som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotDanielsson, Malin Sofia Veronica som är född 1966 och har titeln Suppleant, Fors, Nils Artur Thomas som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Kaj-Åke Gunnar som är född 1948 och har titeln SuppleantLarsson, Sven Walter som är född 1942 och har titeln SuppleantNordström, Bengt Edvard som är född 1940 och har titeln Suppleant.