Lanke Consulting

Skåne län

Information

750613-XXXX är organisationsnummer för företaget Lanke Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lanke Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Lanke Consulting finns i.

Lanke Consulting har varit registrerat sedan 2006-08-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lanke Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Lanke Consulting är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Lanke Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lanke Consulting så kan ni göra det på telefon genom 046-2110406 eller genom brev på följande adress:

Primärt expertkonsulting inom mjukvaruutveckling samt utveckling av web-portaler. Verksamheten kan till viss del även komma att omfatta översättningsarbeten, rådgivning vid kliniska prövningar samt uthyrning av tandläkarkompetens.

Det finns olika personer som har en koppling med Lanke Consulting och det är Lanke, Olof Bengt Henning som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,