IPSL i Lund ek. för.

Skåne län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Lund och IPSL i Lund ek. för. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och IPSL i Lund ek. för. är ett av dem. Statusen för IPSL i Lund ek. för. är att Bolaget är aktivt.

IPSL i Lund ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-09-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som IPSL i Lund ek. för. ska trivas.

I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla en förskola för medlemmarnas barn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IPSL i Lund ek. för. inte är momsregistrerat.

Idag är IPSL i Lund ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med IPSL i Lund ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-140767.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Chambers, Lisa Marie -Dekker, Teunis -Moniharapon, Melani Sabine.

De som är på något sätt har med IPSL i Lund ek. för. är Chambers, Lisa Marie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Dekker, Teunis som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Moniharapon, Melani Sabine som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, .

IPSL i Lund ek. för. har 769611-3914 som sitt organisationsnummer.