Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Lund. I Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ahlberg, Fredrik Joar som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Broel-Plater, Jann Artur Alexander som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Centlow, Magnus Lars Göran som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva konsultverksamhet inom småföretagsbranschen. Föreningen skall erbjuda hjälp med ärenden såsom företagsnybildningar, bokföring och marknadsföring.

Idag är Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter, var för sig.

Norra Lunds Företagskonsulter Ekonomisk förening har 769612-7187 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.