INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Skåne län så finns INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lund här finns det många olika Ekonomisk förening. INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2007-08-03 och har organisationsnummer 769617-0286.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9586099 alternativt besöka eller skicka post till INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening på följande adress Mejerskans v. 9, 247 45, Torna-hällestad.

INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I INDUCT Consulting i Lund Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen såsom anställda i föreningen genom att bedriva - Datakonsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. - Importverksamhet inom IT. - Organisationsutveckling samt därmed förenlig verksamhet. - Coaching och personlig utveckling samt därmed förenlig verksamhet.