MaTriks Hälsokraft

Skåne län

Information

771118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MaTriks Hälsokraft. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MaTriks Hälsokraft är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som MaTriks Hälsokraft finns i.

MaTriks Hälsokraft har varit registrerat sedan 2003-09-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för MaTriks Hälsokraft så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-06.

MaTriks Hälsokraft är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för MaTriks Hälsokraft är följande:

Vill ni komma i kontakt med MaTriks Hälsokraft så kan ni göra det på telefon genom 046-144553 eller genom brev på följande adress:

Massageverksamhet mot företag samt föreläsningar inom området hälsa.

Det finns olika personer som har en koppling med MaTriks Hälsokraft och det är Trikson, Malin Helena som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,