TNA Software

Skåne län

Information

780923-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TNA Software. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TNA Software är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som TNA Software finns i.

TNA Software har varit registrerat sedan 2003-03-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för TNA Software så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-08.

TNA Software är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för TNA Software är följande:

Vill ni komma i kontakt med TNA Software så kan ni göra det på telefon genom 070-7965026 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom programvaruutveckling, utbildning samt försäljning av dataartiklar såsom datorer skrivare och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med TNA Software och det är Hermansson, Hans Thomas som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,