Dob Logistics

Skåne län

Information

Dob Logistics hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Dob Logistics finns. I Lund så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Dob Logistics tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Dob Logistics har haft sedan 2004-11-18. Dob Logistics har funnits sedan och 2004-11-18 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dob Logistics så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-133610.

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Dob Logistics har idag 790125-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dob Logistics

Försäljning av konsulttjänster och programvara inomlogistik nätbutik, försäljning av tv- och data-spel samt försäljning av importerade varor såsom segelbåtar, vindsurfingutrustning, möbler och skor.

I Dob Logistics så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dagnell Liedholm, Linus Emanuel som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .