Sveriges Säkerhetstjänst Syd

Skåne län

Information

Sveriges Säkerhetstjänst Syd är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Sveriges Säkerhetstjänst Syd finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sveriges Säkerhetstjänst Syd är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-11-13.

Sveriges Säkerhetstjänst Syd som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-12-12. Men sedan 2008-10-09 så har Sveriges Säkerhetstjänst Syd varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sveriges Säkerhetstjänst Syd så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0705-160558.

Lund arbetar för att företag som Sveriges Säkerhetstjänst Syd ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sveriges Säkerhetstjänst Syd. Det finns flera företag i Skåne län.

Bevakning, säkerhetslösningar, jour, ordningsvakter, säkerhets- transporter, personskydd, larminstallationer, kameraövervakning.

Firmatecknare för Sveriges Säkerhetstjänst Syd är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sveriges Säkerhetstjänst Syd och det är följande personer, Ragnarsson, Carl Johan Daniel som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Sveriges Säkerhetstjänst Syd är 800127-XXXX.