ExploMotion Picture

Skåne län

Information

801103-XXXX är organisationsnummer för bolaget ExploMotion Picture. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ExploMotion Picture är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som ExploMotion Picture finns i.

ExploMotion Picture har varit registrerat sedan 2005-06-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ExploMotion Picture så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ExploMotion Picture är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för ExploMotion Picture är följande:

Vill ni komma i kontakt med ExploMotion Picture så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Företaget kommer att vara ett produktionsbolag som kommer göra musikvideos, dokumentärfilmer mm.

Det finns olika personer som har en koppling med ExploMotion Picture och det är Bjernklev, Karl Christian Andreas som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,