Kobjers livs & pizzeria

Skåne län

Information

810501-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kobjers livs & pizzeria. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kobjers livs & pizzeria är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Kobjers livs & pizzeria finns i.

Kobjers livs & pizzeria har varit registrerat sedan 2007-07-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kobjers livs & pizzeria så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Kobjers livs & pizzeria är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för Kobjers livs & pizzeria är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kobjers livs & pizzeria så kan ni göra det på telefon genom 046-2113875 eller genom brev på följande adress:

Livsmedel - Pizzeriaverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kobjers livs & pizzeria och det är Seifi, Firas som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,