A-Dev

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Enskild firma som heter A-Dev. Det finns flera verksamheter som liknar A-Dev i Skåne län. Lund är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

A-Dev är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-25 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2007-01-25 så har A-Dev varit registrerat och sedan 2007-01-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är A-Dev och det finns fler verksamheter som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med A-Dev så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med A-Dev så kan ni göra det på 0703-725481.

Bedriva forskning kring och utveckling av materialmodeller för papper och kartong. Dessa materialmodeller krävs för att simulera tillverkningsprocesser och handhavande av produkter. Även konsultverksamhet kommer bedrivas inom detta område. Utföra hållfasthetsanalyser på produkter. Simulera hur produkter beter sig. Bedriva produktutveckling och ge råd kring produkters utformning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Tomas Per Daniel som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

A-Dev har 810706-XXXX som sitt organisationsnummer.