Carl Sahlin Consulting

Skåne län

Information

810922-XXXX är organisationsnummer för bolaget Carl Sahlin Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl Sahlin Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Carl Sahlin Consulting finns i.

Carl Sahlin Consulting har varit registrerat sedan 2006-10-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl Sahlin Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Carl Sahlin Consulting är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Carl Sahlin Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Carl Sahlin Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-8428850 eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultverksamhet och restaureringsarbete av hemelektronik och bilar. Översättning av tekniska manualer, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl Sahlin Consulting och det är Sahlin, Carl Michael Lars som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,