Lita-Lunds IT Akut

Skåne län

Information

Lita-Lunds IT Akut är ett företag som finns i Lund. I Lita-Lunds IT Akut finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wachtmeister R da Silva, Philip som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lita-Lunds IT Akut så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lita-Lunds IT Akut på telefon 070-8744966.

Konsultverksamhet inom IT avseende: webbdesign, systemkonstruktion, systemutveckling, programmering, grafik, utbildning inom datateknik, service av system (hårdvara - mjukvara), köp och försäljning av datorkomponenter.

Idag är Lita-Lunds IT Akut av bolagstypen Enskild firma.

Lita-Lunds IT Akut är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lita-Lunds IT Akut innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-06-18 och Lita-Lunds IT Akut är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2009-06-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lita-Lunds IT Akut så är det följande:

Lita-Lunds IT Akut har 820517-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.