STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO

Skåne län

Information

STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO är ett företag som finns i Lund. I STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aktiebolag Paulssons Försäljning i Lund som är född och har titeln Bolagsman, Paulssons Glas & Aluminium Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO på telefon 046-307990.

Handel och konsultverksamhet avseende fast egendom samt värdepapper.

Idag är STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO av bolagstypen Handelsbolag.

STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO innehar ej F-skattsedel och STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

STIFO HANDELSBOLAGET STIG FORSMAN O CO har 916436-4532 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.