MODGUN Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lund och MODGUN Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och MODGUN Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MODGUN Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MODGUN Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1993-06-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som MODGUN Handelsbolag ska trivas.

MODGUN Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Journalistisk verksamhet, författarskap, lay-out och foto, föredrag, medicinska konsultuppdrag, arbete med video, radio och TV i Sverige och internationellt och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MODGUN Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är MODGUN Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med MODGUN Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med MODGUN Handelsbolag är Adrian, Lars-Mikael Viktor Samuel som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Lövestam Adrian, Karin Monica som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

MODGUN Handelsbolag har 916526-1216 som sitt organisationsnummer.