ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG är en verksamhet som finns i Lund. I ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är FLASCH, ALICJA WANDA som är född 1958 och har titeln Bolagsman, FLASCH, PETR som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG på telefon 046-137444.

Konsultverksamhet och försäljning inom adb- och elektronikbranschen samt översättningsuppdrag.

Idag är ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

ALPE DATA ELEKTRONIK HANDELSBOLAG har 916545-9059 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.