BION KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

916550-5307 är organisationsnummer för bolaget BION KOMMANDITBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BION KOMMANDITBOLAG är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lund som är den kommunen som BION KOMMANDITBOLAG finns i.

BION KOMMANDITBOLAG har varit registrerat sedan 1987-08-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BION KOMMANDITBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BION KOMMANDITBOLAG är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för BION KOMMANDITBOLAG är följande:
; OLOF NORRLÖW.

Vill ni komma i kontakt med BION KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 073-7191360 eller genom brev på följande adress:
Kung Kristoffers g. 3A, 252 34, Helsingborg

Utveckling av bioteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med BION KOMMANDITBOLAG och det är Norrlöw, Olof Fredrik som är född 1954 och har titeln Komplementär, Norrlöw, Eva Mariann som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare,