BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG är en verksamhet som finns i Lund. I BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är WEIDENSTOLPE, BIRGIT KRISTINA som är född 1954 och har titeln Komplementär, WEIDENSTOLPE RAHIM ZADEH, AHMAD som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, WEIDENSTOLPE RAHIM ZADEH, AHMAD som är född 1952 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG på telefon 046-140800.

Barnläkare mottagning. inköp och försäljning av sjukvårdsutrustning, tillbehör m m.

Idag är BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG av bolagstypen Kommanditbolag.

BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-20 och BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG så är det följande:
; BIRGIT KRISTINA WEIDENSTOLPE.

BARN LÄKAR GRUPPEN KRISTINA WEIDENSTOLPE KOMMANDITBOLAG har 916761-9908 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.