DURO DATEK HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lund och DURO DATEK HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och DURO DATEK HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för DURO DATEK HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

DURO DATEK HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1989-07-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som DURO DATEK HANDELSBOLAG ska trivas.

DURO DATEK HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utveckling av och stöd för industri anpassade app- likationer på mikrodatorer. konsultverksamhet för datorbaserade integrerade lösningar. utveckling av expertsystem. försäljning av mikrodatorer *forts*

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DURO DATEK HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är DURO DATEK HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med DURO DATEK HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-144810.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med DURO DATEK HANDELSBOLAG är Herrera Mateluna, Alberto Federico som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Tennberg, Marianne Patricia G som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

DURO DATEK HANDELSBOLAG har 916764-5051 som sitt organisationsnummer.