BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916766-4185 är organisationsnummer för företaget BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lund som är den kommunen som BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG finns i.

BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1990-07-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
VIPEHOLMSVÄGEN, 224 66, Lund

Kafé.

Det finns olika personer som har en koppling med BMB SKOLCAFÉ HANDELSBOLAG och det är Lindgren, Karin Marie som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Kerstin Gunvor Britt-Marie som är född 1946 och har titeln Bolagsman,