CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916766-9879 är organisationsnummer för verksamheten CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lund som är den kommunen som CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG finns i.

CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1990-12-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Södra v. 13, 223 58, Lund

Pedagogisk konsultverksamhet samt framställning av läromedel.

Det finns olika personer som har en koppling med CUB-UTBILDNINGSKONSULT HANDELSBOLAG och det är BROGÅRD, CLAES GÖRAN som är född 1944 och har titeln Bolagsman, BROGÅRD, ULLA MARIANNE som är född 1946 och har titeln Bolagsman,