KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916768-0843 är organisationsnummer för verksamheten KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lund som är den kommunen som KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG finns i.

KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1991-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG är följande:
; KHORASSANI, MORTEZA.

Vill ni komma i kontakt med KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 046-141173 eller genom brev på följande adress:
Skarpskyttev. 4B, 226 42, Lund

Kioskrörelse, handel med samt import och export av livsmedel, mattor, byggnadsmaterial och maskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med KHORASSANI MORETZA HANDELSBOLAG och det är Khorassani, Morteza som är född 1950 och har titeln Bolagsman,